Terug naar opleidingen

Medisch Pedicure

Medisch Pedicure

Een verdieping en verbreding van het vakgebied geeft deze totaal-opleiding, het is een juiste aanvulling op de reeds opgedane basiskennis voetverzorging / pedicure. Met onderstaande kennis kunt u zich presenteren als “medisch pedicure” en alle cliënten een gekwalificeerde juiste en aangepaste behandeling geven.

Natuurlijk is opname in het KwaliteitsRegister voor Pedicures binnen handbereik, alsmede de daaruit voortvloeiende beroepsmogelijkheden.

Inhoud van de opleiding

Theoretische & praktische kennis en vaardigheden van vorenstaande onderdelen te weten:

  • Risicovoet;
  • Specialistische Technieken.

Verdere uitleg over deze onderdelen staat verderop in de brochure onder de desbetreffende specialisatie. Velen van u hebben het onderdeel “Ondernemersvaardigheden” zowel voor de basisopleiding pedicure als voor medisch pedicure in één keer afgelegd. Dat is de reden waarom wij dit onderdeel in onderstaand lesprogrammering niet meer hebben opgenomen. Indien u het onderdeel “Ondernemersvaardigheden” voor Medisch Pedicure nog wel moet afleggen, kunt u zich daarvoor apart aanmelden, zoals verderop in de studiegids staat vermeld. Ook hebben we, mede ter verkorting van de reistijden, de lessen aan het eind van de middag gezet.

Investering (exclusief Ondernemersvaardigheden)

Duur opleiding: 1 jaar

Inschrijfgeld: 95,-

Lesgeld: € 2050,- Gespreide betaling mogelijk in 4 termijnen. Voor aanvang van het schooljaar dient het eerste termijn en het inschrijfgeld ad 95,- te zijn voldaan.

Boeken incl. BTW: €275,-

Materialen incl. BTW: totaal €820,-

Examengelden: Totaal ongeveer €855,- Te voldoen aan exameninstelling Stichting TCI (gespreide betaling).

Hulp bij het kiezen

Hulp nodig bij het kiezen?

Maak dan een afspraak met een van onze opleidingscoaches voor een vrijblijvend & persoonlijk advies.

Stel je vraag